Ticketing

Alles wat je nodig hebt om bezoekers te verwelkomen.

Waar je bezoekers ook zijn

Thuis, op reis of bij jou op locatie: waar je bezoekers ook zijn, met Ticketworks kunnen zij overal kaartjes kopen voor jouw events. Ons platform heeft kassa’s op locatie, een responsive webshop en ticketmachines waar bezoekers hun kaartjes kunnen afhalen.

Slimmer verkopen

Ticketworks maakt je verkoopproces beter en prettiger. Voor je bezoeker, maar vooral voor jou en je team.

Je kunt bijvoorbeeld instellen dat bezoekers zelf een een plaats in de zaal kiezen. Wil je dat niet, dan doet ons algoritme zijn werk: wie het eerst komt, krijgt de beste plaatsen.
Ook kun je bepaalde groepen bezoekers voorrang geven. Zo houdt je vrienden te vriend.

Passen en vouchers

Zelf tegoedbonnen maken? Met Ticketworks ben je er klaar voor. Voorbeelden te over: tienrittenkaarten, vriendenpassen voor kaartjes met een mooie korting en vouchers die klanten kunnen gebruiken als cadeautje -ook voor zichzelf. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Iedereen op zijn plek

Wil je delen van de zaal blokkeren in de kaartverkoop? Bijvoorbeeld voor technici of vrijwilligers? Gebruik de templates van Ticketworks en je hoeft de blokkades maar één keer in te voeren: wanneer je een nieuwe voorstelling toevoegt in dezelfde zaal genereert ons systeem automatisch de juiste indeling.

Blokkades veranderen of verwijderen? Kwestie van een paar drukken op de knop.

Samenwerking zit in de basis van onze software.

Winnende prijzen

Maak je prijzen op maat met Ticketworks. Denk aan actiecodes, early bird, stapelkortingen, serieprijzen of speciale prijzen voor vrienden, leden en vrijwilligers. Je regelt alles supersimpel met onze prijsplanner.

Je kunt standaardprijzen maken en gebruiken voor meerdere voorstellingen. Of juist de prijzen van een voorstelling aanpassen, bijvoorbeeld om een try-out aantrekkelijker te maken.

Ieder kaartje is informatie

Ticketworks biedt meer dan alleen een superslim verkoopsysteem: we zorgen ook dat je informatie en inzichten uit je verkoopgegevens haalt. Zo leer je veel over de voorkeuren van je bezoekers. Ontdek alle mogelijkheden van Ticketworks Marketing.

Betere klantenservice

Gebruik het klantdossier om alle gegevens van een klant in één oogopslag in te zien. Ruilen en retourneren zijn uiteraard mogelijk – gebruik de ingebouwde Tegoeden om klanten een online inwisselbaar tegoed te geven.