Theaters

Iedere bezoeker waardeert persoonlijke aandacht. Ticketworks maakt het bereikbaar.

Theaters

De kracht van persoonlijke communicatie

Vrienden, vrijwilligers, VIP’s: iedere bezoeker heeft zijn eigen band met jouw podium. Daarom is persoonlijke communicatie zo belangrijk. Vrienden korting geven, vrijwilligers trakteren op een speciale avond: je fikst het vliegensvlug met Ticketworks.

Heeft jouw theater een clubgevoel? Bied je bezoekers een lidmaatschap aan met Ticketworks. Dat is een klantenbinder van jewelste.

Winnende prijzen

Maak je prijzen op maat met Ticketworks. Denk aan actiecodes, early bird, stapelkortingen, serieprijzen of speciale prijzen voor vrienden, leden en vrijwilligers. Je regelt alles supersimpel met onze prijsplanner. Je kunt standaardprijzen maken en gebruiken voor meerdere voorstellingen. Of juist de prijzen van een voorstelling aanpassen, bijvoorbeeld om een try-out aantrekkelijker te maken.

Iedereen op zijn plek

Wil je delen van de zaal blokkeren in de kaartverkoop? Bijvoorbeeld voor technici of vrijwilligers? Gebruik de templates van Ticketworks en je hoeft de blokkades maar één keer in te voeren: wanneer je een nieuwe voorstelling toevoegt in dezelfde zaal genereert ons systeem automatisch de juiste indeling.

Blokkades veranderen of verwijderen? Kwestie van een paar drukken op de knop.

Webshop met persoonlijke omgeving

Een eigen webshop voor jouw theater? Ticketworks heeft ‘m al voor je gebouwd. Kant-en-klaar met alle functies die je moet hebben, en aan te passen aan de huisstijl van jouw theater.

De grote kracht is dat je bezoeker de webshop ervaart als een persoonlijke omgeving. Iedereen beheert er zijn eigen kaartjes, favoriete voorstellingen en abonnementen en lidmaatschappen. Afhankelijk van het profiel en de voorkeuren van je bezoeker kun je eenvoudig prijzen aanpassen en aantrekkelijke aanbiedingen doen.

De webshop is real time gekoppeld aan verkooppunten zoals de kassa en ticketmachines.

Bied aan wat je bezoeker wil

Als je Ticketworks gebruikt, leer je de smaak van je bezoekers steeds beter kennen en kun je bouwen aan campagnes met verkoopkracht.

Ontdek waar je bezoekers vandaan komen, hoe vaak ze je theater bezoeken en welke genres ze waarderen. Dankzij onze overlapanalyses weet je welke voorstellingen je bezoekers dit seizoen gecombineerd hebben, zodat je inzicht krijgt in hun smaak en kunt inspelen op hun wensen. Je zult zien dat je campagnes steeds vaker doel treffen.

Onze koppelingen

  • DIP
  • Planning sytemen
  • Pin
  • Podium Cadeau Kaart online én kassa
  • Website API programma en beschikbaarheid