Festivals

Weiland wordt festivalterrein. Industriegebied wordt podium. Je hebt alles in de hand -waar je ook bent.

Waar je ook bent

Heb je een festival op locatie? Buiten de gebaande paden? Geen punt. Met Ticketworks kun je overal uit de voeten. Zolang je maar toegang hebt tot het internet. Kaartverkoop, bestellingen, ruilen & retourneren: alles werkt, waar je ook bent. Ook de toegangscontrole werkt feilloos dankzij onze mobiele 4G scanners.

Dag en nacht open

Ticketworks heeft een kant-en-klare webshop voor je gebouwd. Je kassa is dag en nacht open.

Natuurlijk kun je ‘m inzetten voor de (voor)verkoop. Dat is logisch. Groter nieuws is: je kunt vrienden van je festival, vrijwilligers en andere bezoekers eenvoudig aangepaste prijzen aanbieden. Of een speciaal arrangement.

Alle soorten kaartjes

Losse voorstellingen of een passe-partout. Vroegboekkortingen of last-minute-aanbiedingen. Speciale aanbiedingen voor vrienden van je festival: het kan allemaal met Ticketworks Ticketing. Op ieder moment van de dag, op iedere locatie.

Marketing

Van de voorpret tot de nabeschouwing: met Ticketworks Marketing bouw je snel en simpel boeiende campagnes.

In de aanloop naar het festival breng je nieuws over de artiesten. Verandert er iets in de line-up? Je deelt het nieuws direct met je bezoekers.

Het is altijd goed om te weten wat bezoekers vonden van jouw festival. Daarom kun je vragenformulieren versturen met Ticketworks Marketing. Zo krijg je inzicht in wat je bezoekers gewaardeerd hebben en wat voor verbetering vatbaar is.