Bioscopen

Met een naadloze aansluiting op o.a. MaccsBox, Filmdepot en meer is Ticketworks een blockbuster bij bioscopen.

Bioscopen

Het weekprogramma in een uur

Het weekprogramma samenstellen? Dat gaat fast forward dankzij de koppeling met Maccsbox en Filmdepot. Content uit Filmdepot, compleet met tekst, beeld en trailers, neem je moeiteloos over. Je weekprogramma is in een paar klikken klaar met onze grafische planner. Een druk op de knop later staat het ook in de verkoopkanalen. Zelfs je website houd je automatisch up to date.

Cineville

Echte filmliefhebbers hebben vaak een Cinevillepas. Zij kunnen hun kaartjes eenvoudig online reserveren. Natuurlijk kunnen pashouders ook last minute via de kassa of de ticketmachine hun kaartjes kopen.

Passen en vouchers

Zelf tegoedbonnen maken? Met Ticketworks ben je er klaar voor. Voorbeelden te over: tienrittenkaarten, vriendenpassen voor kaartjes met een mooie korting en vouchers die klanten kunnen gebruiken als cadeautje -ook voor zichzelf. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wat je ook kiest, alles werkt zowel online als op ticketmachines.

Mail op maat

Je leert je bezoekers beter kennen door ieder kaartje dat ze kopen. Want kaartjes zijn een bron van informatie. Met die kennis kun je effectieve campagnes bouwen met Ticketworks Marketing. Hoe het werkt? Je definieert groepen bezoekers op basis van hun kenmerken. Bijvoorbeeld: ‘heeft gisteren een film gezien’. Of juist: ‘is al lang niet over de vloer geweest’. O ja: vrienden waarderen het als je op tijd meldt dat hun abonnement aan verlenging toe is.

Ticketmachines

Bezoekers die zelfbediening prettig vinden, zullen blij zijn met onze ticketmachines -en jij ook, want ze besparen je tijd en geld. Een film uitzoeken, een stoel kiezen, betalen met PIN, bioscoopbon of voucher: het kan allemaal.

Onze koppelingen

  • Maccsbox
  • Planningssystemen
  • Screenwriter
  • Cineville
  • Bioscoopbon online én kassa
  • Filmdepot
  • Website API programma én content